11. april 2022 kl. 17:54
Herresenior 1 vandt lørdagens kamp i Sjællandsserien med 3-0
Vinden var i centrum da Taastrup FC lørdag tog imod Herfølge.
En meget kraftig vind gjorde forholdene meget svære for begge hold.
Taastrup FC havde vinden i ryggen i første halvleg - en halvleg uden det store drama, hvor et enkelt mål var det eneste højdepunkt. Et par minutter inden pausen udnyttede Silius Mothlagh medvinden, og tordnede bolden i nettet 30 meter fra målet. Et utrolig flot mål.
Det passede Taastrup godt at at spille ind i vinden i anden halvleg. Holdet var nødt til at spille med korte afleveringer. Det hurtige spil flød derfor meget bedre i anden halvleg.
Midt i anden halvleg scorede Silius Mothlagh sit andet mål, og herefter var der ikke særlig tvivl om hvem sejrherren i opgøret ville være. Silius fuldbyrdede sit hattrick med små 10 minutter tilbage af kampen, og lukkede hermed kampen til slutresultatet, 3-0.
Holdet spillede en fin disciplineret kamp - forsvaret gav intet væk og vores offensiv var særdeles effektiv.
I et tæt opgør om titlen som kampens spiller valgte Klub 120 Nicolaj Jensen foran den tredobbelte målscorer Silius Motlagh.
Holdets næste kamp er skærtorsdag kl. 11.00 ude mod Nykøbing FC.
Holdets næste hjemmekamp er lørdag den 23. april klokken 13:00 mod DMI, på Taastrup Idrætspark.