Herresenior 1 spiller uafgjort.

image
05. september 2022 kl. 15:27
Lørdag tog Taastrup FC hjemme imod Liria FC, i en kamp hvor hjemmeholdet skulle forsøge at bygge videre på den gode sæsonstart.
Hjemmeholdet kontrollerede da også det meste i første halvleg - men havde meget svært ved at komme til
de helt store chancer.

Da Taastrup i slutningen af første halvleg kom i undertal grundet et gult kort, udnyttede udeholdet det prompte.
Et langskud blev afrettet af en Taastrup spiller - og strøg i mål uden chance for målmand, Oliver Lip.

Herfra så det meget svært ud for Taastrup - spillet var for langsomt og man skabte nærmest ingenting.
Det lignede et nederlag - men i dommerens tillægstid fik man tilkendt et frispark på kanten af feltet.
Frederik Voss sparkede flot bolden over muren og ind i målhjørnet.
1 - 1 blev kampens resultat - et resultat Taastrup kan være tilfreds med efter en ikke særlig god kamp.
Cheftræner, Michael Skjold, udtaler følgende efter kampen:
Vi prøver, men jeg synes vi er lidt sløve. Vi får ikke løbet igennem kæderne, og vi får ikke samlet andenboldende op. Da de så kommer foran 1-0, kan de flyve. Det var lidt som om vi havde svært ved at få sat tingene sammen rigtigt. Det virkede også som om vi ikke havde den ekstra energi vi skulle bruge i dag.
Anfører, Oliver Lip, udtaler efter kampen følgende:
Jeg synes slet ikke at vi rammer vores niveau. Vi spiller alt for langsomt. Vi havde lagt en fin taktik i dag, men jeg synes på ingen måde, at vi formår at gøre det til udtryk inde på banen i dag.
Da de kom foran 1-0, så er det et hold der får endnu mere tro på tingene, og de gør mange flere ting rigtigt. De løber flere meter - og det bliver vi også straffet på i dag, når vi som sagt ikke rammer niveauet.
Klub 120 valgte Nicholai A. Sørensen som kampens spiller - han modtager på billedet en flaske vin fra