Herresenior 1 vinder i Sjællandsserien!

image
25. maj 2022 kl. 20:51

Lørdag tog Taastrup FC hjemme imod Nordfalsters FB i en vigtig kamp - inden kampen adskilte kun 3 point holdene.

Taastrup vandt kampen fuldt fortjent med 3-1.

Efter en god start Taastrup holdet sig en forskrækkelse da Nordfalsters FB tog føringen efter et kvarters tid. Målet kom til efter forsvarsfejl af Taastrup FC.

Taastrup fortsatte det gode spil de havde haft inden målet, og det førte også til en udligning efter en halv times spil. Daniel Janum afsluttede et mønsterangreb.

Kort inden pausen tog Kerem Polat et sololøb, og dette førte til scoringen til 2-1.

Anden halvlej startede som lyn og torden fra Taastrup’s side. Frederik Hansen skød fra en friløber på mål, allerede i første minut i anden halvlej, som dog gik forbi.

Dette var dog en stakket frist for Nordfalsters FB. Kun blot få minutter senere kopierede Nickolai Bagge Kaae det flotte solomål fra første halvlej, og gjorde det til 3-1.

Herefter virkede det til at Taastrup overlod initiativet til Nordfalsters FC resten af kampen. Den taktik fungerede optimalt, da at udeholdet aldrig rigtig fik skabt de store chancer. Taastrup kontrollerede 3-1 sejren i hus.

Klub 120 valgte Kerem Polat som kampens spiller.

Holdets næste kamp er lørdag d. 28. maj kl. 13.00 hjemme i Taastrup Idrætspark mod Vordingborg.