Herresenior 1 vinder over Vordingborg IF

image
02. juni 2022 kl. 14:54

På en blæsende, men dog solbeskinnet lørdag eftermiddag tog Taastrup FC imod
Vordingborg, der inden kampen var placeret umiddelbart foran Taastrup i tabellen.

Vordingborg er midt i en genopbygningsfase efter at have mistet det meste af deres hold i
vinterpausen, men har dog alligevel haft rimelige resultater i foråret.

Lad det være sagt med det samme; Det blev en “stile dag på kontoret” for Taastrup.
Ikke mindre end 7-0 vandtog Taastrup var mere eller mindre totalt dominerende i samtlige
90 minutter og sejren kunne godt være blevet et par mål større, men Vordingborgs
målmand fandt i et par situationer nogle gode fodparader frem og begrænsede dermed
nederlaget.

Trods resultatet var der en pæn portion dramatik i specielt første halvleg, hvor den
udmærkede dommer benyttede sig flittigt af både gule og røde kort, hvilket bl.a. betød at
Daniel Janum måtte gå i bad allerede efter en ½ times id, da han modtog advarsel nummer 2
og Vordingborgs træner måtte også lide den tort at se det en stor del af kampen fra
tilskuerrækkerne, da han ligeledes modtog en bortvisning for utidige bemærkninger i
forbindelse med en dommerkendelse.

Vordingborg havde kun et par løse chancer og nu kan Taastrup se frem mod næste, der
spilles lørdag d.4 juni i Nakskov.

Kampens målscorere var Mickey Mikander 3 mål og Rasmus “Racer” Hansen, Daniel Janum,