Nederlag til Taastrup i Sjællandsserien.

image
28. september 2022 kl. 08:29

Lørdag spillede Taastrup FC ude mod Fredensborg BI.

Desværre kunne TFC slet ikke leve op til den flotte kamp mod Avarta i sidste uge. Fredensborg vandt kampen med 4-0. Der kan ikke indvendes noget mod resultatet.

Allerede i kampens første minut havde Fredensborg en friløber, men Oliver Lip reddede den store mulighed. Fredensborg fortsatte den totale dominans og efter 6 minutter bragte holdet sig foran med 1-0. Som første halvleg skred frem kom Taastrup lidt bedre med i kampen. Bedste forsøg havde Daniel Janum efter en halv times spil, men langskuddet gik ved siden af stolpen. 1-0 til Fredensborg ved pausen.

Mickey Mikander havde en stor chance for at udligne i første minut i 2. halvleg, men Fredensborgs målmand parerede forsøget. Herefter tog Fredensborg over og bragte sig hurtigt foran med 2-0.

Som halvlegen skred frem kom TFC lidt mere med i spillet uden at blive rigtig farlige. Spillet var for langsomt og Taastrupspillerne var for længe om at trykke af, når de få muligheder opstod.

Slutningen på 2. halvleg udviklede sig til en kedsommelig affære for de medrejsende fans fra Taastrup.  Fredensborg scorede yderlige 2 mål mod slutningen af kampen til slutresultatet 4-0. Man kan vist godt sige at Taastrup havde en kollektiv off day. Indstillingen hos spillerne var simpelthen for dårlig.

Klub 120 valgte Mikkel Knudsen som kampens spiller.

Holdets næste kamp er lørdag d. 1. oktober kl. 11.00 hjemme mod Avedøre IF. Bemærk venligst det fremrykkede spilletidspunkt.