Uafgjort i efterårssæsonens sidste kamp

07. november 2022 kl. 21:27
Taastrup FC spillede årets sidste kamp lørdag hjemme mod Lundtofte Boldklub.

Kampen endte uafgjort 2-2 - Et fair resultat. Begge hold kunne have trukket sig sejrrigt ud af
kampen, hvor holdene på skift havde teten i spillet.

Første halvleg endte uden mål. Efter en dårlig start fra hjemmeholdet kom holdet gradvist bedre med
som halvlegen skred frem. De par chancer Taastrup skabte endte desværre ikke ud i mål.
Efter 8 minutter af 2. halvleg kom Taastrup foran - efter et hjørnespark endte bolden hos Emil Ladefoged
som sparkede den i netmaskerne.
Holdet nåede næsten ikke at nyde føringen før udligningen var en realitet. Blot 2 minutter efter blev der udlignet til 1-1, efter passivt forsvarsspil.
I denne periode spillede Taastrup meget skidt - og holdet kom da også bagud 1-2 efter 69 minutter.
Taastrup formåede dog at få momentum i kampen igen - og Nicklas B. Koch udlignede på et hovedstød, med cirka et kvarter igen.
Ingen af holdene magtede at score det afgørende mål, så kampen endte 2-2.
Klub 120 valgte Emil Ladefoged som kampens spiller.
Nu går holdet så på vinterpause - og det kunne godt se ud som om at pausen kommer på et godt tidspunkt.
Efter en klart godkendt start på sæsonen er holdet faldet markant i niveau i den sidste halvanden måneds tid.
Holdet ligger p.t. placeret som nr. 11 ud af rækkens 14 hold.