Uafgjort til Herresenior 1 i Sjællandsserien.

Efter et par virkeligt sløje præstationer tog Taastrup FC lørdag til Glostrup for
Man havde valgt at ændre spilsystem, således at man spillede en 4-3-3- formation, i stedet for den
sædvanlige 3-4-3 opstilling.
Holdet spillede en markant bedre kamp og fik et 1-1 resultat med sig hjem.
I en meget jævnbyrdig og omskiftelig kamp var det et meget fair resultat.
Glostrup kom foran 1-0 efter små 20 minutters spil på deres første egentlige chance.
Herefter sad Glostrup på spillet indtil 10 minutter før pausen hvor et gult kort til Glostrup ændrede
kampbilledet markant.
Taastrup overtog fuldstændigt spillet og efter blot et par minutters overtal fik Taastrup tilkendt
et straffespark efter en hånd på bolden.
Forsøget blev desværre misbrugt , Mathias R. Jensens forsøg prellede af på stolpen.
Lige inden pausen blev midtbanespilleren Oliver Wilsky skadet - desværre kunne det godt ligne
en længerevarende pause til Oliver - herfra ønskes der held og lykke samt god bedring.
Taastrup fortsatte dog det glimrende spil i 2. halvleg hvor man trykkede Glostrup tilbage på banen.
Og efter 70 minutter kom den fortjente udligning - efter flot forarbejde af Mickey Mikander sparkede
Daniel Janum bolden i nettet fra kanten af feltet.
De sidste 20 minutter var en åben slagudveksling - begge hold havde flere farlige situationer, men ingen
af holdene formåede at score det afgørende mål.
Alt i alt en opløftende indsats af Taastrup - lad os håbe at holdet kan fortsætte de gode takter i de kommende kampe.
Klub 120 valgte Emil Ladefoged som kampens spiller - men hele holdet fortjener ros for en glimrende kamp.
Holdets næste kamp er lørdag d. 15. oktober kl. 13.00 hjemme mod IF Skjold Birkerød.