3. runde blev endestationen for HS1 i DBU-pokalen

image
Michael Sørensen
07. september 2023 kl. 18:17

På en pragtfuld sensommeraften tog Taastrup FC hjemme imod FA 2000 i 2. runde af Oddset Pokalen.

350 - 400 tilskuere havde fundet vej til Taastrup Idrætspark denne aften - det var i særdeleshed dejligt at se så mange unge TFC'ere på stadion iklædt klubbens limegrønne trøjer.
FA 2000 er placeret i 2. division - 3 rækker højere end Taastrup, så selvom Taastrup er startet sæsonen glimrende, var forventningen at det nok ville blive en vanskelig kamp.
Og FA 2000 satte sig også tungt på kampen fra første fløjt.
I de første 20 minutters tid havde hjemmeholdet rigeligt at gøre med blot at forsvare eget felt. Men desværre uden det helt store held - efter 20 minutter førte udeholdet 2-0.
Herefter kom Taastrup lidt bedre med, men kort inden pausen gjorde FA 2000 det til 3-0.
I anden halvleg lykkedes det Taastrup at flytte spillet markant længere frem på banen. Dog uden at det kastede de store chancer af sig, men spillet flød meget bedre.
Det så ud til at det skulle lykkes holdet at holde FA 2000 fra at score yderligere - men i de sidste 5 minutter scorede FA 2000 desværre 2 gange mere til slutresultatet 5-0.
Taastrup sled og slæbte det bedste de havde lært - men forskellen på de 2 hold var bare for stor.
Klub 120 valgte Sebastian S. Frederiksen som kampens spiller. Præmien sponseret af Bahne, City 2.

Taastrup spiller næste kamp i Sjællandsserien på lørdag kl. 12.00 ude mod IF Skjold Birkerød.