Ærgerlig point-deling i Taastrup FC - FC Rudersdal

image
Michael Sørensen
18. april 2023 kl. 19:52
Efter 3 sejre på stribe håbede Taastrup FC at kunne udbygge stimen i lørdagens hjemmekamp
mod FC Rudersdal.
En strid vind på langs af banen var en udfordring for begge hold.
Efter at Rudersdal var kommet bedst fra start overtog Taastrup mere og mere spillet som 1. halvleg skred frem.
Et par gode chancer til Frederik Hansen blev desværre ikke udnyttet - bl. a. kom Rudersdals målmand flot
ud af sit mål og fik blokeret da Taastrup havde spillet sig frem til en friløber.
Kerem Polat havde ligeledes et flot langskud som sneg sig lige udenom stolpen så 1. halvleg endte 0-0.
I en jævnbyrdig kamp fortsatte Taastrup i 2. halvleg med at være lidt bedre end udeholdet og efter 71 minutter
kom Taastrup foran efter et hjørnespark.
En helt åben chance på hovedstød blev misbrugt men det lykkedes Philip Folman at komme først på returen og bringe
hjemmeholdet på 1-0.
Herefter lignede det at hjemmeholdet kunne køre sejren i land - Rudersdal blev holdt pænt væk fra eget mål.
Men i det 87. minut gik det desværre galt. Efter et frispark fik udeholdet desværre headet en udligning ind.
Taastrup mente at der i situationen blev begået et frispark mod målmand Marcus Jacobsen, men dommeren
dømte mål efter en konsultation med linjevogteren.
Marcus blev skadet i denne situation så Taastrup måtte spille kampen til ende med en markspiller på mål.
Begge hold forsøgte herefter at score det afgørende 2-1 mål, men kampen endte 1-1.
Et ærgerligt pointtab for Taastrup som godt kunne have fortjent alle 3 point.
Klub 120 valgte målscorer Philip Folman som kampens spiller.