Glostrup havde vundet alle forårets 8 kampe og Taastrup havde taget 19 ud af 24 mulige point
Med ca. 425 tilskuere blev det en stor succes - det var dejligt at se så mange på stadion og de
dannede en flot ramme om en tæt kamp der desværre endte på en meget ærgerlig vis for Taastrup.

Glostrup startede kampen bedst, dog uden at skabe de helt store chancer.
Som halvlegen skred frem kom Taastrup bedre med.
5 minutter før pausen fik Taastrup den første store chance - desværre blev den ikke udnyttet.
Og så bare et par minutter senere gik det galt i den anden ende.
1-0 til Glostrup ved halvleg.
Taastrup kom fint ud til 2. halvleg og efter 10 minutter udlignede Mathias R. Jensen for hjemmeholdet.
Glæden varede dog ikke længe, efter 60 minutter tog Glostrup føringen med 2-1.
I den sidste del af kampen kastede hjemmeholdet mere og mere frem på banen, Glostrup fik et
par store chancer på kontra, men målmand Oliver Lip reddede flot begge gange.
Bedst som man troede at kampen var tabt blev der begået straffespark mod Sebastian Frederiksen.
Dette var i det 4. tillægsminut - men Frederik Hansens forsøg fra pletten blev desværre pareret af Glostrups
målmand.
Dette var nærmest sidste spark i kampens, så det endte med et meget ærgerligt 1-2 nederlag.
Holdet havde stor ære af kampen men manglede lige det sidste.
Klub 120 valgte Mathias R. Jensen som kampens spiller.