image
Michael Sørensen
06. april 2023 kl. 21:57
Lørdag tog Taastrup FC hjemme imod Farum BK.
Hs1 startede kampen med god energi og kom foran allerede efter 2 min, mål af Frederik Hansen.
Hs1 er tæt på 2 -0, men holdet fik ikke udnyttet en friløber. I stedet fik Farum momentum og udlignet til 1-1 efter 12 min. Inden Frederik Hansen igen scorer efter et flot sparket hjørne til 2-1 efter 17 min. Farum fortsætter med at presse på for en ny udligning og 2 min. senere har Farum en kæmpe chance som Oliver Lip på fornemste vis redder.
Men i stedet får Taastrup scoret til 3-1 igen Frederik Hansen og den stilling holder til pausen. Efter pausen svinger det frem og tilbage, men grundet en god indsats fra hele holdet og mange meter i benene fik Farum ikke scoret flere mål. Efter 83 min fuldender Frederik Hansen en flot kamp fra ham med målet til 4-1 og han ender også med at få mom. Tillykke med de 3 point.
Holdets næste kamp er lørdag d. 8. april mod Liria FK kl. 16.00 i Herlev.
Bemærk venligst det nye kamptidspunkt i forhold til oprindeligt tidspunkt.