Flot resultat til HS1 ude mod tophold

image
Kenneth Hansen
25. september 2023 kl. 19:02

TFC spillede denne weekend mod et af rækkens tophold, nemlig Bagsværd, som har lagt godt for land her efter deres oprykning til Sjællandsserien. TFC skulle prøve at få sat en stime af sejre i gang for at holde trit med toppen af rækken. Efter en meget lige start på kampen bragte Bagsværd sig foran med 1-0 efter 8 minutters spil. Den føring holdt 22 minutter, inden TFC fik en forløsende udligning af Daniel Janum, efter et flot gennemført angreb, hvor Mathias Redke Jensen havde næstsidste fod på. TFC havde yderligere 2-3 chancer for at få en føring inden pausen, dog uden held.

Efter pausen blev TFC meget mere dominerende på bolden, og antallet af chancer blev til hele 5 stk, desværre havde Bagsværds målmand valgt at spille en særdeles god kamp, da han alle gangene fik afværget TFC’s forsøg. Til forskel fra de sidste par kampe formåede vi denne weekend at få skabt rigtig mange chancer, det krydret med en solid defensiv indsats så havde TFC så absolut fortjent mere end det ene point som vi fik med hjem fra Bagsværd efter slutresultatet 1-1.

Blandt mange gode præstationer kårede Klub 120 Kasper Lind Wessel Larsen som kampens spiller.