Hjemmesejr til HS1 over Frem Hellebæk

image
Michael Sørensen
03. oktober 2023 kl. 19:16

Taastrup FC tog lørdag hjemme imod Frem Hellebæk. Inden kampen lå holdene placeret side om side cirka midt i tabellen.
I en dårligt spillet kamp lykkedes Taastrup med at vinde 2-0.

Kampen igennem var holdene meget jævnbyrdige og begge hold havde store problemer med at skabe de store chancer.
Taastrup havde et par halve chancer i 1. halvleg, mens et par forsøg fra udeholdet sikkert blev reddet af Oliver Lip.

Med under et kvarter tilbage fik Frem Hellebæk en stor mulighed - men Oliver Lip lykkedes med en dobbeltredning. Og med kun 5 minutter tilbage kom Taastrup så foran.
Kasper Lind Wessel Larsen havde bolden i målfeltet - og trods presset af 3 modstandere lykkedes han med at lægge en høj bold til fjerneste stolpe. Her flugtede Mickey Mikander den forløsende 1-0 scoring i netmaskerne.

Udeholdet kastede alt frem til sidst - og igen måtte Oliver Lip redde et farligt forsøg, inden kampen til allersidst blev lukket til 2-0. Kasper Lind Wessel Larsen scorede fra tæt hold.

Taastrup spillede ikke noget særlig god kamp - men trods alt formåede holdet at tilkæmpe sig de 3 point.

Klub 120 valgte Oliver Lip som kampens spiller.

Holdets næste kamp er lørdag d. 7. oktober kl. 14.00 ude mod Espergærde IF.