image
Michael Sørensen
31. august 2023 kl. 13:09

Søndag formiddag skulle Taastrup FC spille sæsonens anden kamp - og forsøge at komme på pointtavlen.

Taastrup startede dårligt - og allerede i 1. minut måtte holdet cleare en stor chance på målstregen. Roskilde fortsatte med at presse på - men uden at kunne score.

Og så første gang Taastrup var oppe i modstanderens felt bragte holdet sig foran 1-0. Mickey Mikander modtog en pasning inde i feltet fra Mathias R. Jensen, vendte hurtigt om og scorede usvigeligt sikkert.
Målet satte skub i udeholdet som fik flere store chancer for at udbygge føringen, men skarpheden manglede.
I det hele taget var det en hæsblæsende 1. halvleg, med masser af chancer i begge ender men stillingen forblev 0-1 ved pausen.

Det var tydeligt at begge trænere havde arbejdet med defensiven i pausen - for 2. halvleg blev en noget mere lukket affære. Der var da muligheder i begge ender, men slet ikke på et niveau som i 1. halvleg.

I slutningen af kampen pressede Roskilde voldsomt på - mest ved at spille mange lange bolde ind i Taastrups felt - men Taastrup modstod dette pres.
I overtiden tilkæmpede Nicholai A. Sørensen sig flot et straffespark - men muligheden for at lukke kampen helt blev forspildt da målmanden reddede Frederik Hansens forsøg.

Taastrup vinder kampen 1-0 efter en meget lige kamp.

Klub 120 valgte målmand Oliver Lip som kampens spiller. Oliver havde flere gode redninger og hjalp også sit hold med flere gode indgreb i feltet i slutningen af kampen.

Holdets næste kamp er fredag d. 1. september kl. 18.30 hjemme mod Fredensborg BI.