HS1 videre i pokalen efter overtidsdrama

image
Michael Sørensen
09. august 2023 kl. 18:06
Tirsdag aften tog Taastrup FC hjemme imod Glostrup i 1. runde af Oddset Pokalen.
Glostrup rykkede i den forgange sæson op i Danmarksserien ved at vinde Sjællandsserien hvor Taastrup spiller i.
Man kunne hurtigt se at Glostrup p.t. er på et højere niveau end hjemmeholdet. Glostrup satte sig tungt på spillet, mens Taastrup kæmpede noget med at få sit eget spil til at hænge sammen.
Med stor gejst og arbejdsomhed lykkedes det dog Taastrup at holde Glostrup væk fra de helt åbne chancer, faktisk havde Taastrup måske den bedste chance i 1. halvleg, men forsøget gik lige uden om målet.
Kampbilledet fortsatte i 2. halvleg, men Glostrup var stadig uskarpe og ikke i stand til at udnytte deres chancer.
Efter 80. minutter lykkedes det som omsider for Glostrup at score - og så troede de fleste at kampen var afgjort.
Men Taastrup ville det anderledes, og efter en bold ind i feltet fik Taastrup tilkæmpet sig et straffespark i nærmest sidste minut af overtiden - Mathias Jensen udlignede usvigeligt sikkert.
Hermed skulle der så være forlænget spilletid - og her chokstartede Glostrup. 2-1 allerede i 1. minut.
Endnu engang viste Taastrup dog utrolig flot holdånd og med 2 hurtige scoringer bragte holdet sig foran 3-2. Målene scoret af Denzel W. Noonoo og Philip Folman.
Glostrup formåede ikke at komme tilbage efter dette så Taastrup er videre til 2. runde - hvor man potentielt kan møde hold fra landets øverste række, Superligaen.
Holdet fortjener kæmpe ros for en forbilledlig fighterindsats - en rigtig mandfolkepræstation hvor man samtidig var særdeles effektive på de chancer holdet kom frem til.
Blandt mange rigtigt gode præstationer valgte Klub 120 Emil Ladefoged som kampens spiller.
Holdets næste kamp er første kamp i Sjællandsserien - det er lørdag d. 19. august kl. 13.00 i Taastrup Idrætspark - modstanderen er BSF.
Vi håber at mange vil komme på stadion og støtte holdet.