HS1 videre i pokalen

image
Michael Sørensen
17. juni 2023 kl. 12:35

Onsdag skulle Taastrup spilleforårets sidste kamp - pokalkamp ude mod Odsherred, der netop er rykket ned fra Serie 1.

Taastrup var på papiret klare favoritter i denne kamp - men det var ikke til at se i den første del af kampen. Taastrup var slet ikke klar i kampens start - og var meget heldige med ikke at være bagud indenfor de første
10 minutter.
Odsherred formåede dog ikke at udnytte deres bedste periode og som 1. halvleg skred frem fik Taastrup langsomt spillet sig til overtaget. I sidste minut af halvlegen kom Taastrup foran. Nicholai A. Sørensen blev spillet fri i dybden og lagde en tværpasning som Frederik Hansen køligt sparkede i mål.
Meget kort inde i 2. halvleg havde Odsherred mulighed for at udligne, men Oliver Lip fik flot pareret et hovedstød.
Herefter overtog Taastrup fuldstændigt kampen. Holdet spillede glimrende angrebsfodbold - men fik på forunderlig vis brændt en 5-6 rigtig gode muligheder for at bringe sig yderligere foran.
I slutningen af kampen kom Odsherred lidt bedre med igen - og fik bl.a. et mål underkendt grundet offside.
Og så 2 minutter inde i overtiden lukkede Frederik Hansen kampen til 2-0 efter en flot pasning fra Rasmus Hansen.
Klub 120 valgte anfører Nicholai A. Sørensen som kampens spiller.
Holdet er nu klar til næste runde som afvikles i august - modstanderen kendes endnu ikke, men der er mulighed for at trække hold helt op til 1. division.