Pointdeling for HS1 hjemme mod Rudersdal

image
Michael Sørensen
17. september 2023 kl. 19:35
Fredag aften tog et skades og afbudsramt hjemmehold imod Rudersdal i Taastrup Idrætspark. Holdet skulle forsøge at revanchere sidste uges sløje indsats mod Birkerød.
Indstillingen og indsatsen var meget bedre og den meget underholdende kamp endte uafgjort 3-3.

Taastrup valgte fra start at spille noget mere afventende end holdet normalt gør. Alligevel tog hjemmeholdet føringen allerede efter 8 minutter på en flot scoring af Mickey Mikander.

Rudersdal var klart dominerende i 1. halvleg, og gæsterne udlignede efter en lille halv time. Taastrup sløsede en del i deres boldomgang igennem 1. halvleg og gav flere unødvendige bolde væk på egen banehalvdel.

Flere gule kort til udeholdet gjorde at Taastrup kom noget bedre med i kampen - men på trods af undertal lykkedes det Rudersdal at score til 2-1 kort inde i 2. halvleg.

Fem minutter senere fik Taastrup udlignet på en god afslutning af Daniel Janum fra kanten af feltet. Glæden varede dog meget kort - 2 minutter senere blev det 3-2 på endnu en scoring af gæsterne mens de var i undertal.

Taastrups bedste periode var i den sidste fjerdedel af kampen - holdet fik skabt flere udmærkede chancer og med 5 minutter igen headede Mickey Mikander udligningen ind efter et hjørnespark.
De sidste minutter var en særdeles livlig og åben slagudveksling. Begge hold havde muligheder for at score sejrsmålet, men resultatet forblev 3-3.

Klub 120 valgte Mickey Mikander som kampens spiller - vinpræmien sponseret af Bahne, City 2.

Holdets næste kamp er lørdag d. 23. september kl. 14.30 ude mod rækkens tophold Bagsværd BK.