Sejr i sæsonens første hjemmekamp mod Fredensborg BI

image
Michael Sørensen
30. april 2023 kl. 22:41

Årets første hjemmekamp i Taastrup Idrætspark blev spillet lørdag. Gæsterne var rækkens nr. 3, Fredensborg BI.

Efter en meget flot og helstøbt holdindsats kunne Taastrup notere sig en meriterende 3-0 sejr.
Kampen igennem var Fredensborg mest på bolden - men Taastrups defensiv afviste langt hen ad vejen
Fredensborgs angreb.
I første halvleg truede Taastrup ikke gæsternes mål særligt ofte - men 5 minutter før pausen nedlagde
udeholdets målmand Mathias R. Jensen i feltet. Straffespark samt gult kort til målmanden.
Frederik Hansen scorede sikkert på straffesparket.
Efter pausen var Taastrup bedre i stand til at holde i bolden - samtidig med at forsvaret stadig holdt udmærket stand
mod gæsternes pres.
Midt i halvlegen blev Daniel Janum spillet i dybden og med et flot spark bragte han Taastrup på 2-0.
Herfra lignede det en sikker hjemmesejr og med 5 minutter igen scorede Frederik Hansen sit andet mål
og lukkede kampen til 3-0.
Hele holdet skal roses for en flot disciplineret indsats mod en svær modstander.
Effektiviteten var den afgørende forskel på de 2 hold i denne kamp.
Klub 120 valgte Daniel Janum som kampens spiller.