Sejr til HS1 på udebane mod Farum

Michael Sørensen
23. oktober 2023 kl. 21:13

Efter en række pæne resultater i de foregående kampe skulle TFC forsøge at fortsætte den gode stime i lørdagens kamp på udebane mod Farum, som er placeret noget længere nede i rækken i forhold til TFC.

TFC kom udmærket fra start og havde et par farlige forsøg ved Mathias Jensen i kampens indledning. TFC fortsatte det gode spil. Mickey Mikander havde et flot hovedstødsforsøg efter 17 minutter, men Farums målmand fik vippet bolden over overliggeren.

Efterhånden kom Farum bedre med i spillet og viste gode takter. Holdet spillede sig frem til nogle gode chancer dog uden at blive rigtig farlige.

Også TFC spillede rigtig pænt fodbold i denne periode med gode kombinationer og efter 40 minutter gav det bonus idet Mickey Mikander sparkede bolden i kassen til 1-0. Denne stilling holdt halvlegen ud.

Desværre holdt TFC’s føring ikke mere end eet minut ind i 2. halvleg. Farum erobrede bolden på egen banehalvdel og førte bolden hurtigt frem i højre side. Wingen lagde et indlæg ind på midten, hvor en Farumangriber var hurtigere på bolden end TFC’s forsvar og pludselig var stillingen 1-1.

Det var en ærgerlig start på 2. halvleg for TFC, som havde vist rigtig gode takter i første halvleg. Heldigvis kom TFC godt igen. Holdet viste rigtig flot spil og tilspillede sig nogle gode chancer. Farum var bestemt heller ikke uefne.

TFC pressede på for en føring og efter 70 minutter havde Oliver Wilsky et farligt forsøg, som Farums målmand reddede. Efter 76 minutter kunne Farum dog ikke holde stand længere. Efter at have spillet bolden godt rundt havnede bolden ude i venstre side hos Mathias Jensen, som efter et par jongleringer kanonerede bolden i kassen til en 2 – 1 føring til TFC. Et meget flot mål.

Farum pressede godt på mod slutningen og havde nogle farlige forsøg, men TFC var også farlige. 3 minutter inde i overtiden lagde Kasper Wessel Larsen en meget behersket aflevering på tværs i det lille felt til Nicholai Sørensen, som nemt kunne sparke bolden i mål til slutresultatet 3 – 1 til TFC.

Det var en fortjent sejr til TFC efter at holdet havde vist rigtig flot spil i den største del af kampen. Også Farum spillede godt, så det var god og spændende fodboldkamp tilskuerne var vidne til denne lørdag eftermiddag på kunststofbanen i Farum

Klub 120 valgte Oliver Wilsky som kampens spiller.

TFC har flyttet sæsonens sidste hjemmekampe ned på kunststofbanen på Nybolig Park. Næste kamp spilles på lørdag den 28. oktober kl. 14:00. Sidste hjemmekamp spilles den 4. november kl. 12:00. Bemærk også de ændrede spilletidspunkter i forhold til holdets normale hjemmebanetidspunkt kl. 13:00.