Storsejr på udebane til HS1

image
Michael Sørensen
10. april 2023 kl. 16:42

TFC spillede påske lørdag på udebane mod Liria. Kampen var rykket til kunststofbanen på Herlev Stadion.

TFC kom bedst fra start dog uden at blive farlige. Liria kom efterhånden godt med og efter 18 minutter havde holdet en dobbeltchance, som var tæt på at give en føring til Liria, men TFC’s målmand Oliver Lip reddede de farlige forsøg. Resten af 1. halvleg var meget lige. TFC havde ingen farlige målchancer og kunne være tilfredse med pausestillingen 0-0.

2. halvleg startede lidt på samme måde som det meste af 1. halvleg, men efter 51 minutter bragte Frederik Hansen TFC foran med 1-0 efter flot forarbejde af Oliver Benn Larsen og Mathias Jensen. Efter 58 minutter gjorde Mathias Jensen det til 2-0 efter en flot frispilning fra Emil Ladefoged.

Liria fulgte spillemæssigt meget godt med i det næste kvarters tid, men efter 70 minutter fik en Liria-spiller rødt kort. Herefter mistede Liria gnisten og TFC overtog fuldstændig styringen af kampen. I kampens sidste 10 minutter gjorde TFC, hvad der passede dem, og førte det ene angreb frem efter det andet. Det blev til ikke færre end 5 TFC-scoringer i denne periode sat ind af Rasmus Hansen 2mål, Mathias Jensen, Nicolai Sørensen og Emil Ladefoged.

TFC kunne således trække sig tilbage med en overbevisende 7-0 sejr, der samtidig betyder at holdet nu har en positiv målscore.

Mathias Jensen blev udråbt som kampens spiller. Oliver Benn Larsen, som fra starten af dette forår kom til klubben fra Herstedøster, skal også fremhæves for en flot indsats.

Næste kamp spilles den 15. april kl. 13:00 hjemme mod Rudersdal. Da stadion endnu ikke er i en stand, hvor der kan spilles kampe, afvikles denne kamp på kunststofbanen på Nybolig Park. En stor opfordring til at kigge forbi og støtte holdet.