Storsejr til HS1 over BK Avarta

image
Michael Sørensen
20. oktober 2023 kl. 19:02
Taastrup FC tog lørdag hjemme imod BK Avarta. Det endte med en knusende 5-0 sejr til et godt spillende Taastrup-hold.
Hjemmeholdet satte sig på kampen fra første fløjt og spillede noget rigtigt fint fodbold. Holdet kom foran 1-0 efter 12 minutter. Midt i halvlegen begyndte holdet at sløse lidt, og gav 3-4 gange bolden væk i egen forsvarszone
men det formåede Avarta ikke at udnytte.
Og mod slutningen af halvlegen gik det stærkt - 3 mål i de sidste 10 minutter afgjorde reelt kampen.
Taastrup valgte at skifte 3 mand i pausen og kom igen fint ud til 2. halvleg. 3 store chancer blev misbrugt indenfor de første 10 minutter.
Resten af kampen var noget urytmisk, men til allersidst kunne Taastrup score til 5-0.
Holdet kunne snildt have scoret flere gange mere, men også Avarta misbrugte flere gode chancer.
Generelt leverede holdet en fin kamp, omend modstanderen ikke var af højeste kvalitet. Det var også glædeligt at se Oliver Wilsky tilbage på holdet i hans første start siden han kom alvorligt til skade i efteråret 2022.
Målscorerne var Frederik Hansen (2), Mathias R. Jensen, Nicholai A. Sørensen og Sebastian S. Frederiksen.
Klub 120 valgte anfører Nicholai A. Sørensen som kampens spiller.
Holdets næste kamp er lørdag d. 21. oktober kl. 13.00 ude mod Farum BK.