Udebanesejr for HS1 over Avedøre

image
Michael Sørensen
08. maj 2023 kl. 21:26

Inden dagens kamp havde vores drenge i foråret formået at gå fra en placering i den nederste del af tabellen til nu at være placeret i den midterste del.

Faktisk ligger Taastrups drenge aktuelt nummer 3, hvis man udelukkende tog forårets kampe. Og endda helt oppe som nummer 2 hvis det udelukkende var de seneste 5 kampe.

På en meget vindblæst og ikke mindst meget knoldet fodboldbane, kom TFC ikke alt for godt i gang.

Dette skyldes bestemt ikke manglende vilje eller engagement - for det var virkelig et tændt TFC hold der var på banen i dag - Men det skyldes desværre en ærgerlig advarsel efter 2min. til Kerem Polat, som fik gult for at stoppe et lovende angreb. En advarsel man på ingen måde, kan sige noget til. Ej heller kampens tidspunkt taget i betragtning.

Det er virkelig ikke meget der kan skrives om kampens første 45min., for lad os være ærlige: Det var en ikke fodboldkamp der går over historien for deres prangende fodboldspil, dertil var de udefra kommende forhold desværre ikke gode nok.

Man kan måske nævne, at det er ærgerligt at der på dette plan ikke er bolddrenge, som kan hjælpe med at hente bolde. For der går ufatteligt meget tid med at skulle hente bolde ved hjørne og specielt indkast, og det er trods alt sjovere at se spillerne knokle på banen end at se dem hente bolde på de omkringliggende baner

Men i første halvlegs overtid, skete der virkelig ting og sager.

TFC har bolden i vores højreside, men inden på midten falder Frederik Hansen til jorden. Linjedommeren vinker for at have set noget, Dommer og linjedommer kommer frem til at Avedøre forsvarsspilleren skal have et gult kort.

Efter et minut i overtal og stadig i overtiden af 1.halvleg, kommer TFC til et hjørne. Et hjørne som Frederik Voss smukt ligger ind i det lille felt, hvor bolden er mellem venner og fjender. Og ja, Avedøre formår at lave et selvmål.

Således kan TFC gå til pause med 1-0 føring.

2.Halvleg er spillemæssigt meget som første, hvor ingen af holdene rigtig får skabt noget.

Og alligevel ud af ingen ting og ca. halvvejs i 2.halvleg., formår Kerem Polat at bryde bolden højt oppe på banen. Han vil forsøge sig langt ude fra med afslutning, og efter en-to afretninger på vej mod mål, så ryger bolden hen til Frederik Hansen som er alene med målmanden, i stedet for at sparke på mål så spiller han bolden flot på tværs til Oliver Benn Larsen som sikkert score til 2-0.

Resten af kampen skal blot holdes hjem og det gjorde holdet også ganske sikkert. Det var virkelig skønt at se, hvordan holdet sikkert holdt Avedøre fra de store chancer og kunne undgå dem at reducerer.

Avedøre formåede at tackle deres modgang med kæmpe brok scener mod kampens dommertrio med 15min. igen af kampen, hvor deres træner også lykkedes med at få raget et rødt kort til sig. Det er også vær at nævne, at trænere også i første halvleg fik gult kort for brok.

Således kunne vi tage fra den ene del af Vestegnen og hjem til den anden del med 3 point og en sikker 2-0 sejr. Den fantastiske stime blev heldigvis ikke brudt denne lørdag.

Kampens TFC´er kåret af Klub 120: Frederik Voss. Stort tillykke til Voss.

Holdets næste kamp er på lørdag 13/5 kl. 13.00 mod rækkens duks Glostrup. Glostrup går benhårdt efter oprykning til danmarksserien og er de sidste to sæsoner endt som nummer 2 lige udenfor den direkte oprykning.

Husk vi afholder gensynsdag lørdag d. 13 maj, så kom på stadion og støt hjemmeholdet.