Michael Sørensen
22. april 2024 kl. 07:30
På en råkold fredag aften spillede Taastrup FC ude mod FC Rudersdal.
En kamp mellem rækkens nr. 3 og 4 og et opgør der skulle afgøre hvem der skulle være førsteudfordrer til de 2 tophold i rækken.
En meget tæt og chancefattig første halvleg endte uden scoringer. Taastrup var tættest på scoring - men hjemmeholdets målmand reddede et hovedstødsforsøg fra Emil Ladefoged efter 10 minutters spil.
2. halvlegs start mindede en del om første halvleg, men efter en times tid begyndte der at ske lidt mere foran de 2 mål.
Først fik Rudersdal en meget stor chance som de heldigvis sparkede over målet - og minuttet senere kom Taastrup så foran 1-0.
Hjalte Andersen spillede en god aflevering frem i banen til Mathias R. Jensen og Mathias afdriblede flot forsvareren og scorede med venstrebenet i det lange hjørne.
Scoringen gjorde at kampen åbnede noget mere op, hjemmeholdet prøvede at presse på men Taastrup stod godt i forsvaret.
Taastrup havde et par muligheder for at lukke kampen men Rudersdals målmand klarede forsøgene.
Til allersidst lykkedes det dog Taastrup at score til 2-0. Efter et flot gennemspillet angreb fandt Kerem Polat Frederik Hansen med en god aflevering - og efter 2 forsøg scorede han til slutresultatet 2-0 til gæsterne.
En meget flot og vigtig sejr til Taastrup - det var holdets 9. sejr i de seneste 10 kampe.
Klub 120 valgte Emil Ladefoged som kampens spiller.
I holdets næste kamp venter rækkens nummer 2 Bagsværd BK. Kampen spilles lørdag d. 27 april kl. 13 på Nybolig Park.
Kom ned og støt holdet i denne særdeles vigtige kamp.